Skärgårdsmiddag, Pangasius, Abborre, Torsk eller Hoki

Portioner: 4
Ingredienser:
Ca. 500 g Fiskfilé
Ca. 400g räkor
1 ½ dl vitt vin
3 dl grädde
1 liten burk crème fraiche
1 fiskbuljongtärning
1 matsked charlottenlök
Salt, svartpeppar, cayennepeppar
Dill
Tillagning:
Blanda fiskbuljong, vin, crème fraiche och grädde i en skål. Smaksätt med kryddor.
Fräs löken.
Blanda ner löken i såsen och vispa lätt. Låt det koka i två minuter. Smaka av och tillsätt mer kryddor om det behövs.
Skär fisken i stora tärningar.
Blanda fisk och sås i en djup stekpanna och låt det sjuda några minuter tills fisken är klar.
Blanda i räkorna och garnera med dill strax innan serveringen.
Servera tillsammans med kokt potatis och bröd som går att doppa i såsen.