Omelett med lax och gräslök

Portioner: 4
Ingredienser:
4 st kokta skalade potatisar
8 st ägg
2 laxfiléer
4 msk mjölk
2 dl riven ost, 17 %
1 knippa(en) gräslök, hackad
1 msk fransk senap
peppar
Tillagning:
Lax är en utmärkt smaksättare i mat och gifter sig väl med äggstanningen osten och gräslöken.
1. Vispa ihop ägg, mjölk, senap, ost och gräslök. Strimla laxen och tärna potatisen, vänd ner i smeten. Smaksätt med vitpeppar.
2. Hetta upp en teflonpanna och häll i omelettsmeten i olika omgångar. Sänk värmen och rör försiktigt i botten på pannan med en plastgaffel tills smeten börjar stelna. Vänd omeletten och stek i ytterligare en minut.
3. Servera med sallad, dill och citron.