Stekt pangasius eller Tilapia med rostade pinjenötter och räkor

Portioner: 4
Ingredienser:
2 st tomat(er)
0,5 st zucchini
2 st vitlöksklyfta(or)
50 g pinjenötter
0,5 dl olivolja
100 g räkor, skalade
0,6 kg Pangasius eller Tilapia filé
vetemjöl
salt och peppar
1 st lime
Tillagning:
Dela och kärna ur tomaterna. Tärna tomatskalet och zucchinin. Skala och hacka vitlöken. Rosta pinjenötterna gyllenbruna i en het panna med några droppar olja i och salta lätt. Hetta upp olivoljan i en stekpanna. Fräs vitlök och zucchini i ett par minuter. Tillsätt tomat, salta och peppra. Blanda i räkor och pinjenötter. Salta och peppra fisken och vänd den i vetemjöl. Stek den i ca 2-3 minuter på varje sida och servera med räkblandningen och kokt eller råstekt potatis. Garnera med en lite färsk lime.