Fish for chips

4 STYCKEN BRITTISKA FISKFAVORITER AV 100% FISKFILÉ
U g n: Värm ugnen till 220°C (200°C för varmluftsugn). Lägg den frysta fisken på en plåt med bakplåtspapper. Tillaga i ca 20 minuter.
S t e k p a n n a: Stek den djupfrysta fisken i olja eller matfett på medelvärme i ca. 12 minuter, vänd dem några gånger under stektiden.
F r i t ö s: Fritera den frysta fisken i frityrolja i 180°C i ca. 6 minuter.
Innehåller: 4 st panerade fiskfiléer (60%): Alaska pollack* (Theragra chalcogramma). Panering (40%): vetemjöl, vatten, rapsolja, majsmjöl,salt, modifierad vete-stärkelse, jäst, modifierad majsstärkelse, bakpulver E450, lökpulver, surhetsreglerande medel E500, dextros,
vitlökpulver, färgämne E150A. *Fiskad med trål i Nordöstra Stillhavet FAO67. Nettovikt: 360g