Sprödbakad Plattfisk


Ullmos panerade plattfiskfiléer av MSC-märkt Gulskädda har en tunn och spröd panering.


Med panerad fisk erbjuds du en enkel och god middag som älskas av stora som små.

Tillagning:
U G N: Värm ugnen till 225°C (200°C för varmluftsugn). Lägg den frysta fisken på en plåt med bakplåtspapper. Tillaga i ca 16 minuter. Vänd efter halva tiden.

S T E K P A N N A: Stek den djupfrysta fisken i olja eller matfett på medelvärme i 5 till 6 minuter, vänd dem några gånger under stektiden.

F R I T Ö S: Fritera fisken i frityrolja i 180°C i ca 2-3 minuter.

Innehåller: 3-6 st panerade renskurna filéer utan mörkt skinn av Gulskädda* 50% [Limanda ferruginea], panering; vetemjöl, jäst, druvsocker, salt. Produkten är förstekt i rapsolja. Allergener: Fisk, Gluten. *Fiskad med trål i NordvästraAtlanten FAO21.