Skaldjur


Hur är ditt förhållande till skaldjur? Är det gott? Tveksamt? Skräckslaget? Knappast det sistnämnda om det gäller räkor och kräftor, som vi är duktiga på att stoppa i oss här i landet. Och musslor har ju nästan blivit vardagsvara. Så har vi jätteräkor och havskräftor som scampi eller gratinerade med vitlök. Och tänk er en rykande het bouillabaisse med musslor och ett glas svalt, vitt vin till. Skaldjur är gott och nyttigt.

Pröva dig fram. Var inte rädd. Skaldjur bits inte. Inte djupfrysta i alla fall.

Skaldjursmix

Vår skaldjursmix innehåller Räkor – Blåmusslor samt Surimi – den har miljömärkningarna ASC samt MSC.

Skaldjursmix passar bra till pasta, fiskgryta ochpaella. Eller varför inte på pizza?

Innehåll: RÄKOR (Pandalus borealis, fiskad med trål i Nordostatlanten FAO-område 27), Chilenska BLÅMUSSLOR (Mytilus chilensis, odlad i Chile), surimi [(processad FISK* 42 %, socker, stabiliseringsmedel (E450, E451, E452)), vatten, modifierad tapiokastärkelse, tapiokastärkelse, socker, salt, solrosolja ÄGGVITA, KRABBEXTRAKT (innehåller SOJA), KRABBAROM, smakförstärkare (E635), färgämne (E170, E120, E160c)] *Alaska pollock Theragra chalcogramma och stillahavskummel Merluccius productus, fiskad med trål i Stilla havet FAO-område 67.
Producerad i Sverige