Grillade havskräftstjärtar

Portioner: 4
Ingredienser:
300 g frysta havskräftstjärtar
1 gul eller grön paprika i munsbitstora bitar
8-10 cocktailtomater
2 msk olja
salt och peppar
Dijonhollandaisesås (se recept nedan)
Tillagning:
Tina kräftstjärtarna. Varva kräftstjärtar, bitar av paprika och tomater på spett. Pensla med olja och salta och peppra. Lägg spetten på folieklädd plåt och grilla högst upp i ugnen, ca 5 minuter, eller på träkolsgrill. Servera spetten på risbädd med såsen vid sidan om. Dijonhollandaisesås: Smält 250 g smör i vattenbad. Häll 3 äggulor och 1 msk vatten i en annan kastrull, ställ den i vattenbad och vispa tills blandningen blir krämig. Vispa försiktigt ned det smälta smöret och 2 msk ljus fransk senap. Krydda med salt, kajennpeppar och några droppar citron.