Panerad fisk


Det är först nu som vuxen man förstår mors tjat under barndomen att fisk är nyttigt och bra. Med låg fetthalt, mycket protein och mängder av vitaminer och mineraler är fisken naturligtvis en ledstjärna för god hälsa. Vi har ett brett sortiment av fisksorter, många miljömärkta och kommer att utöka vårt utbud allteftersom.

Sprödbakad Plattfisk

Ullmos panerade plattfiskfiléer av MSC-märkt Gulskädda har en tunn och spröd panering.

Med panerad fisk erbjuds du en enkel och god middag som älskas av stora som små.

Tillagning:
U G N: Värm ugnen till 225°C (200°C för varmluftsugn). Lägg den frysta fisken på en plåt med bakplåtspapper. Tillaga i ca 16 minuter. Vänd efter halva tiden.

S T E K P A N N A: Stek den djupfrysta fisken i olja eller matfett på medelvärme i 5 till 6 minuter, vänd dem några gånger under stektiden.

F R I T Ö S: Fritera fisken i frityrolja i 180°C i ca 2-3 minuter.

Innehåller: 3-6 st panerade renskurna filéer utan mörkt skinn av Gulskädda* 50% [Limanda ferruginea], panering; vetemjöl, jäst, druvsocker, salt. Produkten är förstekt i rapsolja. Allergener: Fisk, Gluten. *Fiskad med trål i NordvästraAtlanten FAO21.