Fisk
Det är först nu som vuxen man förstår mors tjat under barndomen att fisk är nyttigt och bra. Med låg fetthalt, mycket protein och mängder av vitaminer och mineraler är fisken naturligtvis en ledstjärna för god hälsa. Vi har ett brett sortiment av fisksorter, många miljömärkta och kommer att utöka vårt utbud allteftersom.

Fish for chips
4 STYCKEN BRITTISKA FISKFAVORITER AV 100% FISKFILÉ
U g n: Värm ugnen till 220°C (200°C för varmluftsugn). Lägg den frysta fisken på en plåt med bakplåtspapper. Tillaga i ca 20 minuter.
S t e k p a n n a: Stek den djupfrysta fisken i olja eller matfett på medelvärme i ca. 12 minuter, vänd dem några gånger under stektiden.
F r i t ö s: Fritera den frysta fisken i frityrolja i 180°C i ca. 6 minuter.
Innehåller: 4 st panerade fiskfiléer (60%): Alaska pollack* (Theragra chalcogramma). Panering (40%): vetemjöl, vatten, rapsolja, majsmjöl,salt, modifierad vete-stärkelse, jäst, modifierad majsstärkelse, bakpulver E450, lökpulver, surhetsreglerande medel E500, dextros,
vitlökpulver, färgämne E150A. *Fiskad med trål i Nordöstra Stillhavet FAO67. Nettovikt: 360g